Safebet Odds

Safebet ger dig de bästa oddsen på dina favoritsporter, brett utbud av olika spel och heta välkomstbonusar. Du kan live betta på över 4000 marknader direkt i mobilen och med safebets odds slipper du leta upp vilken spelsida som erbjuder bäst odds på dina favoritspel. Vi har gjort researchen åt dig, det enda du behöver göra är att klicka på den sporten du vill spela på så kommer du till spelsajten som ger dig de högsta oddsen.

 

Svenska spelsidor

Betsson Odds


BETYG: betsson odds betsson odds betsson odds betsson odds betsson odds

BONUS: Få ett riskfritt spel värt upp till 1 000 kr på din första insättning.

VILLKOR: Eventuell vinst måste omsättas 1 gång till oddset 1,5 eller högre före uttag. 


Recension: Betsson Odds är en spelsajt för alla riktiga sportsfans. Här hittar du alltid över 4000 globala sportsevent till fantastiska odds. Du hittar både livebetting och traditionella odds på fotboll, hockey, tennis, handboll, basket, golf, speedway, snooker och trav, för att nämna några få marknader. Oavsett vilken sport ditt hjärta klappar lite extra för hittar du garanterat oddset hos betsson, förmodligen till ett riktigt bra odds också!

 

Betsafe Odds


BETYG: betsafe odds betsafe odds betsafe odds betsafe odds 

BONUS: Betsafe dubblar din första insättning upp till 2000 kr.

VILLKOR: Din insättning + bonusbeloppet måste omsättas fyra gånger till odds 1,80 eller högre innan uttag.


Recension: Betsafe har schyssta odds från hela världen! Lägg dina spel före matchen eller live samtidigt som det händer. Med din  mobiltelefon kan du spela nästan var som helst ifrån och du kan också livestreama de stora eventen. Få en oslagbar spelupplevelse
hos Betsafe och skämma bort dig med regelbundna bonusar, riskfria spel, gratisspel på specifika sporter samt veckoåterbetalningar på dina livespel. Här finns allt för dig som gillar sport!

 

BETHARD Odds


BETYG: bethard odds bethard odds bethard odds  

BONUS: Få 125 % i insättningsbonus upp till 1 250 kr på din första insättning.

VILLKOR: Bonusbeloppet måste omsättas 14 gånger till odds 2,0 eller högre innan uttag.


Recension: Bethard är en ny spelare bland spelbolagen. De erbjuder ett bra utbud och en bredd bland sporter och ligor men det som gör att de sticker ut är deras höga odds där de genrellt ligger högre än de andra spelsajterna. På Bethard kan se fotbolls-, ishockey- och basketbollmatcher live och även casha ut dina spel innan matcherna är slut. Boosta även dina kombo-spel upp till hela 30%. Bethard är något för dig som har tröttnat på de gamla spelsidorna och gillar action!

 

 

Safebets oddsguide - De bästa oddsen på dina favoritsporter!

Är du trött på att jämföra odds på olika spelsajter eller leta efter vilka sajter som erbjuder odds på dina favoritsporter? Då är Safebets oddsguide en perfekt funktion för dig. Vi har redan gjort researchen åt dig, det enda du behöver göra är att klicka på den sporten du vill betta på så kommer du till spelsajten som ger dig de bästa oddsen.

Odds fotboll Odds amerikansk fotboll Odds basket Odds tennis Odds boxning
Odds ishockey  Odds baseball  Odds golf  Odds cykel  Odds MMA
 Odds Dart  Odds Badminton  Odds Bandy  Odds Trav  Odds formel 1